Warme voeten met een vloerkleed op maat

 

Voor iedereen die graag warme voeten onder de tafel heeft, hebben wij sinds kort vloerkleden op maat. Naast een paar warme voeten, staat een vloerkleed vaak ook nog eens superwijs onder je nieuwe tafel, in de woonkamer of in de slaapkamer. Onze vloerkleden zijn tijdloos en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maar daar straks meer over want het allerbeste nieuws is dat de kleden net als onze tafels in elke gewenste maat gemaakt kunnen worden! Helemaal top want zo heb je niet opeens een lepel in je neus als je toevallig net met je stoelpoot op dat randje van je net-iets-te-kleine-vloerkleed balanceerde… De vloerkleden op maat zijn in meerdere structuren en kleuren te verkrijgen. Voor een idee kijk je hieronder in onze fotogallerij of kom langs in onze showroom om de vloerkleden te bekijken. Oh ja een offerte op maat aanvragen via de website kan ook door op de offertebutton te klikken. Wil je meer details over de vloerkleden, scroll dan even naar beneden de foto’s.

 

Structuren

Kleuren

Nog warmere voeten met een vloerkleed op maat

Nog meer goed nieuws! De vloerkleden zijn 100% handgeweven, gemaakt van het beste wol, zijn in 12 verschillende structuren en in 36 kleuren beschikbaar. Waar we zelf als een blok voor gevallen zijn is de Limone structuur, dat is de wiebertjes-structuur zoals hierboven is afgebeeld. De wieber-structuur geeft een speels effect aan het kleed en is handgeweven van 100% Nieuw-Zeelands wol (met een jute kern) in het noorden van Marokko. In iedere gewenste afmeting tot een maximale breedte van 300 cm verkrijgbaar. Naast Limone hebben we nog veel meer verschillende structuren van de meest fijn geweven structuur tot de kiezelsteenstructuur van Pebbles. Wieber of geen wieber. We houden van duurzaamheid en dat betekent onder andere geen kinderarbeid, eerlijk loon, goede werkomstandigheden en een zo laag mogelijke CO-2 uitstoot. Daar krijg je pas echt warme voeten van!

 

Kom langs voor de Zwaartafelen-spreekbeurt

Ben je nieuwsgiering geworden naar onze vloerkleden op maat dan zien we je graag een keer in onze showroom. We hebben hier een aantal kleden liggen zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden. Daarnaast hebben we veel kleurstalen en stalen van de verschillende structuren dus kom vooral langs voor de Zwaartafelen-spreekbeurt!

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…