Vierkante tafel op maat van Zwaartafelen

Bij Zwaartafelen maken we alle soorten tafels dus ook een vierkante tafel op maat is geen probleem. Ideaal voor de kleine ruimtes. Maar we heten niet voor niets Zwaartafelen en zijn er dus ook voor mensen die een joekel van een vierkante houten (eet)tafel zoeken. Een vierkante tafel op maat maken we doorgaans met een rechte rand. Wil je juist een wat robuustere uitstraling dan maken we deze tafel ook met een boomstamrand. Het unieke van een vierkante tafel op maat is dat je inspraak hebt over alle details van de tafel. Van de hoogte tot de curves van het blad. Daarnaast vragen we je ook altijd of je een voorkeur hebt voor een “druk” blad of juist een wat “rustiger” blad. Dat wil zeggen: weinig of juist veel scheuren en knoesten.

Size does matter: vierkante tafel 4, 6 of 8 personen

Een van de belangrijkste details is altijd de grootte van de tafel. Wij maken vierkante tafels voor 4, 6 of 8 personen: het ligt helemaal aan jouw wens. Er wordt ons vaak gevraagd wat nou de ideale maten zijn voor een vierkante tafel op maat. Wij zeggen altijd: hoe groter, hoe beter. We realiseren ons echter wel dat het helemaal afhankelijk is van de ruimte waar de tafel in komt te staan en natuurlijk het aantal personen die je aan tafel kwijt wil. Een goede houvast is een gemiddelde afstand van 60 cm per persoon. Wil je bijvoorbeeld een vierkante tafel voor 8 personen? Dan kom je uit op een tafel van 120 x 120 cm.

Vierkante houten (eet)tafel van rustiek eiken

Onze specialiteit ligt voor een groot gedeelte bij rustiek eiken dat wordt gekenmerkt door knoesten en scheuren in het hout. Het eiken dat wij gebruiken komt voornamelijk uit Frankrijk. Het land van de beste wijnen, maar ook van het beste eiken. Vraag een offerte aan voor meer informatie of kom langs in onze showroom waar we altijd een aantal modellen hebben staan. Zo krijg je een idee van onze stijlen en mogelijke afwerking. Je vierkante houten (eet)tafel vind je bij Zwaartafelen.

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…