Vergadertafel op maat van Zwaartafelen

Nooit meer een saaie vergadering met een vergadertafel op maat van Zwaartafelen. Zoals je van ons gewend bent hebben we tafels in verschillende vormen zoals rechthoekige vergadertafel met en zonder boomstamrand, ronde tafels en ovale tafels. Daarnaast is er een verscheidenheid aan onderstellen en uiteraard maken we alles op maat. In de loop der jaren hebben we unieke vergadertafels op maat gemaakt, maar ook werktafels en grote kantoortafels. Meterslange vergadertafels in statige herenpanden, stoere werkplekken in industriële panden of tafels met de meest grillige boomstamranden die je maar kan bedenken. Aan de tafels van Zwaartafelen ontstaan de mooiste ideeën.

Onze favoriet: vergadertafel ovaal

Een tafel die ons hart heeft veroverd als vergadertafel op maat, is de vergadertafel ovaal. De ovale vergadertafel is mede door zijn vorm heel erg geschikt voor vergaderingen en andere besprekingen. Iedereen heeft de mogelijkheid een ander aan te kijken en er zijn geen dode hoeken aan deze tafel. Daarnaast vult een vergadertafel ovaal een grote ruimte mooi op zodat je geen saaie vergadertafel hebt, maar een eyecatcher die uitnodigt om gedachten uit te wisselen.

Kom naar onze showroom

Uiteraard zijn er nog heel veel andere mogelijkheden voor een gezellige werktafel, grote kantoortafel of een vergadertafel op maat. Denk alleen al aan de verschillende afwerkingen. In de afgelopen jaren hebben we ons weten te onderscheiden door een focus op onze afwerking. Van een natuurlijke afwerking met een ultramatte lak tot een glimmende laag epopxyhars met de gemeenschappelijke deler dat het jaren mooi blijft.

Wij vinden het eindresultaat belangrijk, maar we vinden het nog belangrijker om je te leren kennen en met je mee te denken. Kom voor een persoonlijk advies naar onze showroom of stuur ons een offerte via de offerteknop. Heb je zelf een idee? Ook dan denken we graag met je mee!

Artikel Fiancleel Dagblad Zwaartafelen

Artikel in Financieel Dagblad

| Laatste Nieuws | No Comments
Superleuk artikel in het Financieel Dagblad dankzij vriendin Marriët Gakes...
Ronde tafel

Nieuw pand & tafels voor Fast Forward Film!

| Laatste Nieuws | No Comments

Geweldig nieuw pand en tafels voor onze vrienden van Fast…

Massief oud eiken tafel met een stalen industrieel onderstel

Oud eiken tafel, lamp & planken

| Laatste Nieuws | No Comments

Supermooie set van massief oud eiken tafel, lamp en planken!…