Zwaartafelen bij Beau!

Nieuwe tafel voor Beau!

Het had wat voeten in de aarde, maar desk eruit en Zwaartafelen erin! De tafel was in meerdere opzichten een zware, maar uiteindelijk onvermijdelijke beslissing en dat bracht het tv-programma bij Zwaartafelen. Desk of tafel, wij waren al fan van Beau, maar met Zwaartafelen-tafel genieten we uiteraard nog meer van deze sympathieke presentator en zijn show dan we al deden.

Deze ovale tafel is gemaakt van rustiek eiken en heeft een lengte van 350 cm, een breedte van 120 cm en een bladdikte van 6 cm. Als frame is een kruispoot onevenwijdig onder het blad geplaatst dat is behandeld met een transparante coating. De kruispoot onevenwijdig is een ideaal onderstel voor meerdere mensen aan tafel waarbij iedereen nog lekker zit. Perfect voor elke avond veel gasten aan tafel. Wij wensen Beau en zijn gasten heel veel Zwaartafelen en comfortabele uurtjes toe!

Interesse in een soortgelijke tafel op maat? Vraag dan een offerte aan of kom langs in onze showroom. Bekijk hier onze andere ovale tafels. Leuk als we je binnenkort eens zien!