Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

Afgelopen week hadden we de eer een bijzondere tafel uit te mogen leveren aan niemand minder dan autocoureur Max Verstappen. Onder leiding van Aart de Wit, directeur van Stichting Zorgeloos Kind, is dit project in het diepste geheim tot stand gekomen als dank voor zijn inspanningen voor Stichting Zorgeloos Kind. Max vervult de droom van ernstig zieke kinderen om hem live te ontmoeten op het circuit met als resultaat de kinderen een supervette dag te bezorgen. Om sprakeloos van te worden.

Zaterdag 18 mei 2019, tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort, hebben wij met eigen ogen mogen zien wat Max bij deze kids losmaakt. Wij waren diep onder de indruk van zijn werk. Wat een topper! Allereerst willen wij Stichting Zorgeloos Kind bedanken voor het mooie en harde werk dat jullie verrichten voor de zieke kinderen, Jan Carel Koster voor het bijzondere meesterwerk dat je altijd weet neer te zetten, en Gerrit Verwelius voor de prachtige bijdrage. Nogmaals: Max bedankt voor je geweldige inspanningen!

Doneer hier een bedrag aan Stichting Zorgeloos Kind.

 

Details uitgehakte afbeeldingen

De uitgereikte tafel is uit 1 stuk gemaakt en is 10 centimeter dik. Uit het blad zijn diverse voor Max bijzondere afbeeldingen uitgehakt door beeldhouwer Jan-Carel Koster, waaronder het circuit in Oostenrijk. Het circuit waar hij vorig jaar zijn eerste Formule 1 overwinning van dat seizoen behaalde. De uitgehakte afbeeldingen zijn vervolgens overgoten met meerdere lagen epoxy. Het resultaat: een spiegelglad, transparant tafelblad dat op een zwartstalen onderstel is geplaatst.

Hieronder de making of van de tafel, mannen van Fast Forward bedankt voor de prachtige film!

Interesse in een soortgelijke tafel op maat? Vraag dan een offerte aan via de offertebutton of kom langs in onze showroom. Bekijk hier onze andere epoxytafels. Leuk als we je binnenkort eens zien!