Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

Stoere houten tafels met stalen frame

HSV de Zuidvogels heeft een make-over gekregen en wat voor één! Een superstoere ruimte die wel bestand is tegen een aantal uitbundige voetbalteams. Laat die derde helft maar beginnen! Voor dit project mochten wij verschillende tafels en stoelen leveren voor zowel binnen als buiten. Een uitdagend en supergaaf project.
We hebben diverse tafels van rustiek eiken gemaakt. Voor de kantine hebben we met boomstambladen van rustiek eiken gewerkt. De statafels en stamtafel hebben een lengte, variërend van 220 tot 300 centimeter en een breedte van 110 tot 120 centimeter.
In deze tafels zijn de logo’s van diverse sponsoren uitgehakt door onze Zwaartafelen-beeldhouwer,  daarna zijn de logo’s overgoten met een laag epoxy. De knoesten en scheuren zijn opgevuld met een donkere hars en de tafels zijn verder afgewerkt met een ultramatte lak die de tafel beschermt tegen vlekken. Onder de bladen is een stalen horeca-onderstel geplaatst en deze is behandeld met een blanke coating om het staal te beschermen tegen roest. Een paar grasvlekken in je tenue is tot daar aan toe, maar roestvlekken in geen geval! Om de lage boomstamtafels staan boomstambanken die van hetzelfde materiaal als de tafels zijn gemaakt, rustiek eiken.

Ovale tafel

In de directiekamer staat een massief eiken ovale tafel van 350 x 150 cm met een bladdikte van 6 cm en onder het blad zit een stalen kruispoot van staal met een blanke coating. Ook hier is een logo uitgehakt dat is overgoten met epoxy en daarna is behandeld met een blanke lak. Hier zit stalen U’s onder als onderstel en deze zijn ook met een blanke coating behandeld. De bar hebben we aangepakt met een rustiek eiken boomstamblad van maar liefst 3 meter lang.
Ook aan buiten is gedacht, hier zijn 3 massief houten Bilinga picknicktafels geplaatst met een stalen frame. De picknicktafels zijn 4 meter lang en 2 meter breed en hebben een bladdikte van 8 cm. Het staal is behandeld met een coating speciaal voor buiten zodat het staal niet gaat roesten. Het bilingahout zal na verloop van tijd prachtig gaan vergrijzen, wil je dat niet dan kun je de tafel jaarlijks behandelen met een lak.

Interesse in deze of een andere op maat gemaakte tafel? Vraag dan een offerte aan via de offertebutton of kom langs in onze showroom. Bekijk hier onze andere unieke horecatafels. Leuk als we je binnenkort eens zien!