Accountants stoffig? Dacht het niet!

Het enige stof van dit accountantskantoor ligt in de afzuiginstallatie van Zwaartafelen

Wat een entree en zeker geen stoffige bende bij dit accountantskantoor met deze kleurrijke inrichting! Voor ons is het altijd een klein mysterie waar onze tafels uiteindelijk terecht komen dus als we na het leveren van een tafel wat kiekjes doorkrijgen van onze klanten, worden we blij. Helemaal als het zo’n fantastisch eindresultaat betreft en we ook nog eens langs mogen komen voor professionele pics. Wij zijn geïnspireerd en hopelijk jij ook!

Afmetingen en afwerking suarhouten boomstamtafel

Deze stoere boomstamtafel is gemaakt van 10 centimeter massief suarhout dat uit Indonesië afkomstig is. Het blad is 400 cm lang, 110 cm breed en de tafel heeft een hoogte van 80 cm. Onze suarhouten bladen kiezen we samen met onze klanten uit zodat je altijd een blad hebt waar je wel een tijdje tegenaan kunt kijken! We kunnen alle kanten op qua maten dus u roept, wij draaien of beter gezegd: wij bouwen. Het blad is afgewerkt met een blanke lak waardoor je ongestoord kunt morsen. Daarnaast blijft de natuurlijke uitstraling van het blad bij deze afwerking het meest intact. Als onderstel is voor de stalen Pim als frame gekozen. Ideaal voor 6 stoelen aan elke kant van de tafel.

Interesse in deze of een andere op maat gemaakte tafel? Vraag dan een offerte aan via de offertebutton of kom langs in onze showroom. Leuk als we je binnenkort eens zien!