Zwaartafelen levert robuuste buitentafels

Ook voor mooie, robuuste buitentafels kun je uitstekend bij Zwaartafelen terecht. De buitentafels zijn in elk formaat door ons te maken. Heb je onze mooie buitentafel “Bill” al gezien? Bill is een zwaargewicht, maar wel een allemansvriend. Buitentafel Bill is ideaal te gebruiken als picknicktafel. Het is een echte “doe” tafel waar je met het hele gezin of een grote partij vrienden een prima feestje op kan bouwen! Zie onderstaande afbeeldingen voor een aantal goede impressies van onze buitentafels.

Zwaargewicht?

Wij hebben voor Bilinga hout gekozen! Waarom? Nou, pak bijvoorbeeld ‘Bill’…dit is een picknicktafel waar je standaard met 12 man gezellig aan kunt zitten. Als één kant van de tafel zich na een paar borrels bedenkt een grapje uit te willen halen door tegelijk op te staan, blijft deze tafel gewoon staan zonder dat de andere kant achterover pijn ligt te lijden. We hebben de tafel nooit echt gewogen, maar één balk weegt al zo’n 60 kilo…wij vermoeden dat de tafel zo’n 800 kilo weegt.

Verweren…

Ieder houtsoort wat onbehandeld buiten komt te staan zal gaan verweren. Van Bilinga hout worden veel sluisdeuren en molens gemaakt, dus vergaan zal een tijd duren. Wij zetten deze ruggenbrekers lekker onbehandeld buiten en na een tijd zal hij prachtig gaan vergrijzen. Wij kunnen de tafel ook met een naturel olie behandelen. De tafel zal een prachtige gouden gloed krijgen, alleen zal je dit ieder jaar moeten bijhouden.

Massief oud eiken tafel met een stalen industrieel onderstel

Oud eiken tafel, lamp & planken

| Laatste Nieuws | No Comments

Supermooie set van massief oud eiken tafel, lamp en planken!…

Zwaartafelen bij RTL Z!

| Laatste Nieuws | No Comments
Altijd leuk! Een mooi stuk op de website van RTL...
Tafel met logo

Supervette logo’s in de maak!

| Laatste Nieuws | No Comments

Het is even bikken en buffelen, maar dan heb je…