Transport

Op het gebied van transport staan wij tegenwoordig nergens meer van te kijken. Onze tafels hebben over het algemeen geen doorsnee afmetingen, maar tot nu toe is er nog nooit een tafel niet naar binnen gekomen. Soms moeten we daar wel even wat voor organiseren… Van telescoopkraan tot verhuislift, geen probleem. Alleen is het makkelijk als we dat wel even van tevoren weten. Daarom beschikken wij over verschillende transportmogelijkheden, die wij in kunnen zetten op basis van uw situatie.

Eigen transport

Zwaartafelen beschikt over eigen transportmogelijkheden. Onze stoere mannen rijden de gehele dag het land rond in de Zwaartafelen bakwagen. Zij bezorgen alleen tot aan de begane grond, want wij hechten veel waarde aan deze kostbare ruggen. Mocht de tafel toch naar boven moeten en er is geen lift aanwezig bekijken wij dit eerst goed van tevoren. Waar een wil is, is een tafel!

Extern transport

Naast onze eigen helden hebben wij ook een hele fijne samenwerking met Marcel van Witteveen Verhuisservice. Voor deze transportgoeroe is niets te gek. Maar ook Marcel sturen wij eerst langs om de situatie te bekijken. Het is in ons aller belang dat de tafel op de afgesproken tijd op de juiste plek kan worden geplaatst. Want wij zien graag tevreden klanten en u zit liever niet te lang met het bord op schoot…

Artikel Fiancleel Dagblad Zwaartafelen

Artikel in Financieel Dagblad

| Laatste Nieuws | No Comments
Superleuk artikel in het Financieel Dagblad dankzij vriendin Marriƫt Gakes...
Ronde tafel

Nieuw pand & tafels voor Fast Forward Film!

| Laatste Nieuws | No Comments

Geweldig nieuw pand en tafels voor onze vrienden van Fast…

Massief oud eiken tafel met een stalen industrieel onderstel

Oud eiken tafel, lamp & planken

| Laatste Nieuws | No Comments

Supermooie set van massief oud eiken tafel, lamp en planken!…