Transport

Op het gebied van transport staan wij tegenwoordig nergens meer van te kijken. Onze tafels hebben over het algemeen geen doorsnee afmetingen, maar tot nu toe is er nog nooit een tafel niet naar binnen gekomen. Soms moeten we daar wel even wat voor organiseren… Van telescoopkraan tot verhuislift, geen probleem. Alleen is het makkelijk als we dat wel even van tevoren weten. Daarom beschikken wij over verschillende transportmogelijkheden, die wij in kunnen zetten op basis van uw situatie.

Eigen transport

Zwaartafelen beschikt over eigen transportmogelijkheden. Onze stoere mannen rijden de gehele dag het land rond in de Zwaartafelen bakwagen. Zij bezorgen alleen tot aan de begane grond, want wij hechten veel waarde aan deze kostbare ruggen. Mocht de tafel toch naar boven moeten en er is geen lift aanwezig bekijken wij dit eerst goed van tevoren. Waar een wil is, is een tafel!

Extern transport

Naast onze eigen helden hebben wij ook een hele fijne samenwerking met Marcel van Witteveen Verhuisservice. Voor deze transportgoeroe is niets te gek. Maar ook Marcel sturen wij eerst langs om de situatie te bekijken. Het is in ons aller belang dat de tafel op de afgesproken tijd op de juiste plek kan worden geplaatst. Want wij zien graag tevreden klanten en u zit liever niet te lang met het bord op schoot…

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…