Wij

Zonder team geen tafel, wij bouwen alles met maten

Zwaartafelen is het gevolg van een uit de hand gelopen bedstee. Frank, destijds nog werkzaam bij de bank, werd daar zo gelukkig van dat hij van het overgebleven hout een tafel bouwde. Eenmaal op Marktplaats gezet, bleek de vraag naar stoere tafels groter dan Frank in zijn eentje kon bouwen.

Inmiddels bestaan we ##DATEPLACEHOLDER## en maken vele handen licht werk, of beter gezegd: zwaar werk. Naast een portfolio vol op maat gemaakte tafels, vult de hut van Zwaartafelen zich dagelijks met een club vrienden die een gezamenlijke passie voor mooie tafels hebben.

Wat ons uniek maakt? Alles, maar vooral het aanstekelijke enthousiasme van team Zwaartafelen, de geintjes tussen het bouwen van de tafels door en een schat aan ervaring.

Benieuwd naar ons team? Scrol naar beneden voor onze knappe koppen. Mocht je trouwens denken; ‘Goh, ze hebben ook allemaal dezelfde smaak qua kleding’… Nee, we zijn geen houthakkers, maar voor de foto vonden we het wel leuk.

Frank - Zwaartafelen
Reyer - Zwaartafelen
Kimo - Zwaartafelen
Laura - Zwaartafelen
Team - Zwaartafelen
Lars - Zwaartafelen
Kalle - Zwaartafelen
Team Zwaartafelen

In het echt,
nóg leuker.

Ja echt, het zijn allemaal toppers. Kom eens langs in onze huiskamer.

Leer ons kennen

Je logo uitgehakt ala Sons of Anarchy? Doen we

Een tafel is pas af als iedereen hem wil aaien.

Hoe is onze showroom ontstaan zoals we die nu kennen? Wij vertellen het je: Zwaartafelen had van oorsprong een werkplaats met een kleine ruimte waarin we onze mooie tafels lieten zien.

In de loop van de jaren hebben we deze ruimte omgetoverd tot een échte showroom. We hebben hem ook goed uitgebreid: zowel in de breedte als in de hoogte.

Contact