Team Zwaartafelen

Zwaartafelen is het gevolg van een uit de hand gelopen bedstee voor de dochter van Frank van Reij. Frank, destijds nog werkzaam bij de bank, werd daar zo gelukkig van dat hij van het overgebleven hout een tafel bouwde. Eenmaal op Marktplaats gezet, bleek de vraag naar stoere tafels groter dan Frank in zijn eentje kon bouwen.

 

Inmiddels bestaan we 10 jaar en maken vele handen licht werk, of beter gezegd: zwaar werk. Naast een portfolio vol op maat gemaakte tafels, vult de hut van Zwaartafelen zich dagelijks met een club vrienden die een gezamenlijke passie voor mooie tafels hebben.

 

Wat ons uniek maakt? Alles, maar vooral het aanstekelijke enthousiasme van team Zwaartafelen, de geintjes tussen het bouwen van de tafels door en een schat aan ervaring.

 

Benieuwd naar onze teamleden? Frank licht de komende weken per persoon toe wat zijn collega’s hier uitspoken. Mocht je trouwens denken; ‘Goh, ze hebben ook allemaal dezelfde smaak qua kleding’… Nee, we zijn geen houthakkers, maar voor de foto vonden we het wel leuk. De foto’s zijn gemaakt door top-fotograaf Jan-Fillem.

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…