Team Zwaartafelen

Zwaartafelen is het gevolg van een uit de hand gelopen bedstee voor de dochter van Frank van Reij. Frank, destijds nog werkzaam bij de bank, werd daar zo gelukkig van dat hij van het overgebleven hout een tafel bouwde. Eenmaal op Marktplaats gezet, bleek de vraag naar stoere tafels groter dan Frank in zijn eentje kon bouwen.

 

Inmiddels bestaan we 10 jaar en maken vele handen licht werk, of beter gezegd: zwaar werk. Naast een portfolio vol op maat gemaakte tafels, vult de hut van Zwaartafelen zich dagelijks met een club vrienden die een gezamenlijke passie voor mooie tafels hebben.

 

Wat ons uniek maakt? Alles, maar vooral het aanstekelijke enthousiasme van team Zwaartafelen, de geintjes tussen het bouwen van de tafels door en een schat aan ervaring.

 

Benieuwd naar onze teamleden? Frank licht de komende weken per persoon toe wat zijn collega’s hier uitspoken. Mocht je trouwens denken; ‘Goh, ze hebben ook allemaal dezelfde smaak qua kleding’… Nee, we zijn geen houthakkers, maar voor de foto vonden we het wel leuk. De foto’s zijn gemaakt door top-fotograaf Jan-Fillem.

Boomstamtafel

Accountants stoffig? Dacht het niet!

| Laatste Nieuws | No Comments

Het enige stof van dit accountantskantoor ligt in de afzuiginstallatie…

Houten tafel met epoxy

Suarhouten boomstamtafel als bowlingbaan

| Laatste Nieuws | No Comments

Suarhouten boomstamtafel met glanzende laag epoxyhars Maak kennis met deze…

Werelds Wonen

Mooi artikel in Werelds Wonen

| Laatste Nieuws | No Comments
Allemaal lezen! Gaaf magazine en wij staan er ook in...