Grote suarhouten boomstamtafel met stalen poten Pim

Deze massief suarhouten boomstamtafel is gebouwd in onze werkplaats en volledig op maat gemaakt.

Wil jij deze tafel in een andere lengte, breedte of wil je bijvoorbeeld de poten helemaal anders? Dat doen wij allemaal met liefde in onze werkplaats.

Vraag een offerte aan voor meer informatie.

Afgebeelde uitvoering:

Materiaal blad
Suarhout
Onderstel
Stalen Pim
Lengte
600 cm
Breedte
120 - 130 cm
Dikte blad
9.5 cm

Alle variaties zijn mogelijk, geef je wensen aan.

Grote suarhouten boomstamtafel met stalen poten Pim

Massief suarhouten boomstamtafel 12 personen | 600 cm

Deze grote suarhouten boomstamtafel met stalen poten Pim is gebouwd in onze werkplaats. De boomstamtafel is gebouwd in opdracht Boerderij de Grote Liefde. Hij heeft een lengte van maar liefst 600 cm. De tafel is daardoor geschikt voor minstens 12 personen.

Massief houten boomstamtafel van Balinees suarhout

Deze grote suarhouten boomstamtafel met stalen poten Pim is gebouwd van suarhout, afkomstig van Bali. Deze houtsoort wordt gekenmerkt door de donkere kleur, maar ook door de levendige tekeningen in het hout en natuurlijk door de bijzondere vormen van de boom. Dat maakt iedere tafel per definitie uniek! De stalen poten zijn mat zwart gepoedercoat en hebben daardoor een bescherming tegen roestvorming. Qua behandeling van het blad is gekozen voor een hardwax, lekker hufterproof en lang plezier van. Al onze tafels worden in Nederland vervaardigd en in eigen werkplaats gebouwd.

Meer boomstamtafels van suarhout

Wil je meer boomstamtafels van suarhout bekijken, neem dan eens een kijkje op deze pagina waar je een selectie van onze suarhouten tafels kunt bekijken. Liever in het echt bekijken hoe zo’n tafel er nou precies uitziet en hoe de tafels worden gebouwd? Kom dan langs in onze showroom en tevens werkplaats te Amersfoort, met uitzicht op de weilanden.