Onderstel tafel

Het onderstel van je tafel is naast het blad, voor de helft verantwoordelijk voor de uitstraling van je tafel en kan hét pronkstuk van je tafel zijn! En sowieso is een onderstel altijd wel makkelijk. In de afgelopen 10 jaar, hebben we veel verschillende onderstellen voor tafels ontworpen om je tafel net weer even een andere look te geven. De onderstellen variëren van bescheiden en robuust tot groot. Voor maatwerk draaien we onze hand niet om en daarom passen we de onderstellen qua grootte altijd aan zodat de tafels in verhouding blijven. Wij maken onze onderstellen per opdracht, je kunt de gewenste hoogte, lengte, breedte, dikte en zelfs de kokerdikte aangeven. Daarnaast hebben we verschillende materialen die mooi matchen met onze bladen. Heb je zelf een ontwerp? Deel het dan gerust met ons, wij staan namelijk altijd open voor nieuwe ideeën.

Diverse materialen onderstel tafel

De meest voorkomende materialen die gebruikt worden voor onze onderstellen zijn rustiek eiken, staal en RVS. Een onderstel van rustiek eiken staat tijdloos bij elke tafel en heel mooi als je van natuurlijke materialen houdt. Ben je op zoek naar iets industrieels dan staat een stalen onderstel heel robuust en sluit hierbij naadloos aan. Een RVS poot past daar ook geweldig bij en matcht bijvoorbeeld heel goed bij een betonnen vloer en rustiek eiken. Deze combinatie wordt vaak gebruikt voor kantoor- of vergadertafels, maar ook regelmatig in een restaurant of gewoon thuis.

Verschillende modellen

In de loop der jaren hebben we verschillende vormen onderstellen voor tafels ontworpen waaronder de V als onderstel en natuurlijk ons beste paard van stal, de PIM en de PLUS. Daarnaast hebben we een scala aan letters van het alfabet zoals de A’s, U’s, N’s en kruispoten voor ovaal en rond. Dit is slechts een kleine selectie, we hebben nog veel meer modellen in huis! Kom langs in onze showroom of vraag een offerte aan via de offerteknop.

Artikel Fiancleel Dagblad Zwaartafelen

Artikel in Financieel Dagblad

| Laatste Nieuws | No Comments
Superleuk artikel in het Financieel Dagblad dankzij vriendin Marriët Gakes...
Ronde tafel

Nieuw pand & tafels voor Fast Forward Film!

| Laatste Nieuws | No Comments

Geweldig nieuw pand en tafels voor onze vrienden van Fast…

Massief oud eiken tafel met een stalen industrieel onderstel

Oud eiken tafel, lamp & planken

| Laatste Nieuws | No Comments

Supermooie set van massief oud eiken tafel, lamp en planken!…