A-frame tafel

Het hele alfabet komt bij Zwaartafelen voorbij en we beginnen natuurlijk met de eerste letter van alfabet, de ‘A’. De A-frame tafel is een variant op het populaire U-profiel waarbij de poten niet loodrecht naar beneden staan zoals bij het U-profiel, maar echt in de vorm van een letter ‘A’ zodat de poten schuin uitlopend naar beneden lopen. De poten maken we van rustiek eiken in het geval van een rustiek eiken tafelblad, maar kunnen we ook van staal of RVS maken.

Varianten op het A-frame

Het A-frame in de standaarduitvoering is op zich al een prachtig onderstel voor onder je tafel. Daarnaast zijn er varianten op de A-frame tafel zoals bijvoorbeeld de losse middenbalk waarop je je voeten kan zetten als je aan tafel zit. Op deze manier krijgt de tafel met een A-frame een hele andere uitstraling. Het kokerformaat van de A is ook nog aan te passen waardoor je kunt spelen met de verschillende diktes. Bij een blad van 8 centimeter staat een wat robuustere A bijvoorbeeld beter dan bij een blad van 4 centimeter.

De showroom

Als je voor staal kiest is het A-onderstel naast formaat en variaties ook nog op kleur aan te passen . Wit, zwart of een felle kleur, het is voor ons geen enkel probleem! In onze showroom staan altijd een aantal tafelmodellen zodat je een idee krijgt van onze materialen en de verschillende soorten tafels. Kom gezellig langs voor een persoonlijk advies of vraag meer informatie aan via de offerteknop als je een model hebt gezien dat je aanspreekt.

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…