Suarhouten boomstamtafel als bowlingbaan

Suarhouten boomstamtafel met glanzende laag epoxyhars
Maak kennis met deze gigantische suarhouten boomstamtafel en een stalen Pim als onderstel. Met een blad van maar liefst 10 centimeter dik Indonesisch suarhout en meerdere lagen epoxy, wordt elke bespreking vanzelf interessant. Hoewel onze epoxy het best aan zou kunnen, laten we onze bowlingbal toch maar even in het vet want dat praat ook weer zo onhandig 😉

 

Afmetingen en afwerking boomstamtafel
Deze suarhouten tafel heeft een lengte van 410 cm, is 130 cm breed, heeft een hoogte van 79 cm en een bladdikte van 10 cm. Als onderstel is er voor een stalen Pim gekozen die zwart is gepoedercoat. Hierdoor krijgt het onderstel een diep matzwarte kleur en is hij gelijk beschermd tegen roesten. Handig! Het suarhouten blad is samen met onze klant uitgekozen en is behandeld met een aantal lagen epoxy. Een pittige klus omdat hout leeft en het nauw luistert geen luchtbellen in de epoxy te krijgen, maar bij Zwaartafelen houden we wel van een uitdagend project! Na de bouw hebben we deze joekel keurig op zijn plek gezet zodat onze klant er snel van kon genieten.

 

Interesse in deze of een andere op maat gemaakte tafel? Vraag dan een offerte aan via de offertebutton of kom langs in onze showroom. Leuk als we je binnenkort eens zien!