Stalen onderstel tafel

Al ons werk is maatwerk, dus ook het onderstel. Wil je een rustiek eiken onderstel, een RVS onderstel of een stalen onderstel onder je tafel? Bij ons is alles mogelijk. Een tafel met stalen poten geeft je massief eiken tafel onmiddellijk een stoere en robuuste look, welk model je ook kiest. Zowel de hoogte, breedte, lengte, koker of wanddikte is bij ons aan te geven. We hebben een scala aan modellen en daar komen maandelijks nieuwe ontwerpen bij. Een aantal oude bekenden zoals de stalen U en V zijn niet meer weg te denken uit onze collectie, maar ook de laatste modellen zoals BART of PIM zijn enorm populair.

Stalen frame

Een stalen frame is een optie als onderstel voor een tafel, maar we maken ook geregeld kasten met een stalen frame. Dat staat in combinatie met een bijpassende industriёle tafel geweldig. Een stalen onderstel voor je tafel of frame (kast) is een vak apart en wij doen er alles aan om hoogwaardig staal te leveren. Op het gebied van lassen, maar ook in de afwerking van het staal. Ons staal wordt standaard behandeld met een transparante poedercoating zodat je gerust kan tafelen zonder vlekken in je kleding. Doen we dat niet, dan oxideert het staal en krijg je uiteindelijk roest. Als je een kleur op het staal wil dan poedercoaten we het staal in iedere gewenste ralkleur, bijvoorbeeld diepzwart, en voor buiten hebben we een speciale primer zodat je tafel met stalen poten ook buiten mooi en roestvrij blijft.

Mogelijkheden stalen onderstel tafel

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een stalen onderstel onder je tafel dan ben je altijd welkom in onze showroom. Hier hebben we altijd een aantal tafels met stalen onderstellen staan, zodat je een idee krijgt van het materiaal en de afwerking. Heb je een tof model op de website gezien dan kun je via de offerteknop meer informatie opvragen.

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…