Eettafels op maat

Zwaartafelen maakt eettafels op maat. Dat doen we al jaren en we durven best te zeggen dat we daar groot door zijn geworden. Vreemd is het niet want eettafels zijn de meest gebruikte tafels in het huishouden. Een flinke pot kaarten met je vrienden of verplicht met je familie met kerst. Wat het doel ook is een massief eikenhouten eettafel op maat is altijd uniek. Wij maken hem namelijk helemaal naar jouw wens. Bij jouw wens beginnen onze tandwielen te draaien.

Verschillende soorten eettafels op maat

Wij hebben in de loop der jaren veel soorten eettafels op maat gemaakt. Wat we onze tafels altijd meegeven is topkwaliteit en een stoere uitstraling. Niet voor niets zijn wij inmiddels dé specialist in stoere en robuuste eettafels. Dat komt mede door ons vakkundig team. Wij maken iedere tafel met evenveel liefde en vakmanschap.

Maar welke tafel past nu het beste bij je interieur? Juist bij eettafels zijn er veel opties om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan rechthoekige eettafels, boomstamtafels, ovale tafels of ronde tafels.

Welke vorm het beste bij je wensen aansluit is onder andere afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Naast de vorm kun je ook nadenken over mogelijke afwerkingen en materialen. Over het algemeen heeft onze klant zelf veel voorwerk gedaan en hoeven wij het alleen maar over de afwerking te hebben. Als onze klant er de ruimte voor heeft en graag met veel mensen om tafel zit, dan raden we graag een ovale tafel aan. Dat zit gezellig en iedereen kan elkaar bekijken zonder een stijve nek te krijgen. Van landelijk tot klassiek, onze tafels passen eigenlijk overal.

Tot slot kun je nog kiezen uit een onderstel. Ook hier is de stijl van de inrichting bepalend. Een stalen onderstel past perfect bij een industriële look maar een houten look sluit weer beter aan bij een Scandinavische inrichting.

Scoor jouw droom eettafel bij Zwaartafelen

Zwaartafelen maakt iedere tafel in elke mogelijke afmeting, materiaal of afwerking. Hierdoor zijn al onze eettafels op maat! Wij maken je droomtafel met de hand in onze werkplaats. Onderstaand vind je een overzicht van alle soorten eettafels die we kunnen maken. Staat jouw droomtafel er niet bij? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij verzekeren je dat we ook jouw droomtafel kunnen bouwen!

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…