De showroom van Zwaartafelen

Hoe is onze showroom ontstaan zoals we die nu kennen? Wij vertellen het je: Zwaartafelen had van oorsprong een werkplaats met een kleine ruimte waarin we onze mooie tafels lieten zien. In de loop van de jaren hebben we deze ruimte omgetoverd tot een échte showroom. We hebben hem ook goed uitgebreid: zowel in de breedte als in de hoogte. De werkplaats hebben we efficienter ingericht, zodat er meer ruimte is ontstaan voor onze tafels, lampen, stoelen en overige woonaccessoires. Momenteel wordt onze werkplaats uitsluitend gebruikt voor het ontwikkelen van nieuwe producten. Onze productieafdeling hebben we verhuisd naar een grote, professionele werkplaats. Deze bevindt zich 2 kilometer verderop.

Een showroom waar wij van houden

We houden absoluut niet van strakke standaard showrooms. Het moet gewoon lekker laagdrempelig zijn. Daarom hebben we juist getracht de winkel zo veel mogelijk de sfeer van een huiskamer uit te laten stralen. Wij vinden dat dat eigenlijk best goed is gelukt. Als je langskomt zorgen wij voor een lekkere verse bak koffie en vertellen we je graag over al het moois wat wij maken bij Zwaartafelen.

Waar vind je onze showroom?

Onze showroom is eenvoudig te vinden. Op een steenworp afstand van de A1 en de A28 ten hoogte van afslag Hoevelaken in Amersfoort. Het adres is Nijkerkerstraat 35B, 3821 CD in Amersfoort. Voor een uitgebreide routebeschrijving verwijzen we je graag naar onze contactpagina. Parkeren is bij ons geen probleem en kan gewoon voor de deur.

Je kunt van woensdag 10.00 uur tot en met zaterdag bij ons binnenlopen. Maandag doen we saaie, maar noodzakelijke dingen als de administratie en het houden van vergaderingen. Daar wil je helemaal niet bij zijn.

Vanaf woensdag zijn we weer geopend, kom je gezellig langs? Hopelijk tot snel!

Onze openingstijden zijn:

Woensdag van 10 tot 17.00 uur

Donderdag van 10 tot 17.00 uur

Vrijdag van 10 tot 17.00 uur

Zaterdag van 10 tot 16.00 uur

Maandag t/m dinsdag is de showroom gesloten.