Salontafel op maat laten maken

Bijna alle tafels die we maken, maken we ook als salontafel. Er is niets zo mooi als een salontafel die perfect past bij je eettafel, niet voor niets kun je bij ons ook je salontafel op maat laten maken. Net als met onze eettafels hebben we een ruime keuze en is alles maatwerk. Je bent helemaal vrij om de afmetingen zelf te bepalen: de vorm van het blad, het onderstel en ook de afwerking is helemaal naar wens in te vullen.

Stoere salontafel

Wil je je salontafel op maat laten maken? Dan zit je bij Zwaartafelen goed. Een stoere salontafel is onze specialiteit en dat varieert van een massief eiken salontafel van 6 cm eiken tot een authentieke stoere salontafel met te gekke curves van de boomstamrand.

Wil je nog een tandje ruiger dan hebben we ook oud eiken. Schitterend doorleefd eiken met prachtige tekeningen in het hout. Om een industrieel geheel te krijgen kun je een oud eiken salontafel met zijn doorleefde uitstraling goed tot zijn recht laten komen met een stalen onderstel. Erg mooi in combinatie met een betonnen of houten vloer.

Een salontafel naar wens

Naaste onze industriële modellen hebben we ook hele andere modellen en onderstellen die erg mooi staan in een Scandinavisch interieur. Een heel mooie salontafel hiervoor is de salontafel met een wit stalen framed onderstel van 4 cm dikte, hierbij heb je een elegante salontafel die mooi kleurt in een lichter interieur. Zo zijn er nog talloze andere modellen mogelijk om je salontafel op maat te laten maken.

Kom eens gezellig langs om de mogelijkheden te bespreken en een bak verse koffie. Wil je vooraf meer informatie? Stuur ons dan een e-mail of vraag een offerte aan via de offerteknop.

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…