RVS poten onder je tafel

Bij Zwaartafelen heb je altijd een keuze! Van verschillende houtsoorten tot de hoeveelheid knoesten en scheuren, de afwerking en natuurlijk het onderstel. Als je je tafel wil laten stralen dan zit je met RVS poten, oftewel een roestvrij stalen onderstel, gebeiteld. Perfect voor een designinterieur en geweldig in een industrieel interieur. Pas wel op want met RVS poten steelt je tafel altijd de show . Eén van onze eerste boomstamtafels is gemaakt met een RVS V als onderstel en is nog altijd populair op social media.

Onze favoriete tafelpoten RVS

Naast onze tafels met een tafelpoten RVS V als onderstel, hebben we natuurlijk nog veel meer creatieve tafelpoten RVS waar je uit kan kiezen. Een stralend exemplaar is bijvoorbeeld het zwevend onderstel. Het zwevend onderstel beslaat de hele omvang van het blad waardoor je tafel echt een eyecatcher wordt, maar ook de PIM onder een ovaal blad staat prachtig. Wat we daarnaast veel zien is een betonnen vloer in combinatie met een RVS onderstel. Wij houden ervan!

Meer weten of even langskomen

Bij Zwaartafelen leveren we altijd maatwerk en dat doen we ook met onze onderstellen. Al onze onderstellen worden aan de grootte van het blad aangepast zodat de tafel altijd mooi in verhouding blijft. De RVS poten worden altijd in een aparte ruimte behandeld en vervaardigd zodat we zeker weten dat het niet in aanraking komt met bijvoorbeeld staal en je echt puur en alleen een RVS onderstel onder je tafel krijgt. Onze RVS onderstellen worden niet machinaal geborsteld, maar allemaal met de hand zodat we ieder plekje raken. Als je meer wil weten over onze tafels en even met eigen ogen wil zien hoe onze RVS poten eruit zien dan ben je van harte welkom in onze showroom. We hebben altijd een aantal tafelpoten in RVS uitvoering dus kom gezellig langs! Wil je meer informatie over een specifiek model dan kun je meer informatie via de offerteknop opvragen.

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…