Ronde eetkamertafel Zwaartafelen

De ronde eetkamertafel is een van onze favoriete tafels vanwege het gezellige karakter van de tafel! Door de vorm zit er nooit iemand in een dode hoek en heb je altijd contact met iedereen die aan tafel zit. Deze ‘ronde eettafel hout’ is daarom niet alleen geliefd bij mensen die op zoek zijn naar een ronde eetkamertafel, maar ook bij organisaties die op zoek zijn naar een robuuste ronde tafel voor besprekingen of als vergadertafels. We hebben deze ronde tafels ook al eens mogen leveren voor een organisatie die ronde tafelgesprekken voerde.

Unieke ronde eettafel hout

Door de verschillende onderstellen is geen tafel hetzelfde en krijgt elke tafel een uniek karakter. Een stoere stalen kruispoot evenwijdig als onderstel staat geweldig in een industrieel interieur. Andersom staat een ronde eetkamertafel met een wit stalen Dunja gekruist onderstel weer prachtig in een wat lichter minimalistisch interieur. Neem je de ronde eettafel hout met een stalen Dunja gekruist in het zwart dan past dat juist weer heel mooi in een retro-interieur. De combinaties lijken eindeloos waardoor er voor ieder interieur wel een geschikte ronde tafel is.

Ronde eettafel eiken

Aan de eettafel wordt lief en leed gedeeld, gelachen, gehuild, gedanst en gefeest. Aan een ronde eettafel van eiken wordt dit alleen maar meer dus als je intens wil genieten dan is dit je tafel. Zoals je van ons gewend bent, maken we alleen maar gebruik van de beste materialen. Rustiek eiken wordt voornamelijk voor onze ‘ronde eettafels eiken’ gebruikt dat wordt gekenmerkt door de knoesten en scheuren in het hout. We kunnen heel veel en we laten veel aan je zien dus kom een keer op bezoek in onze showroom of vraag een offerte aan via de offerte-knop.

Artikel Fiancleel Dagblad Zwaartafelen

Artikel in Financieel Dagblad

| Laatste Nieuws | No Comments
Superleuk artikel in het Financieel Dagblad dankzij vriendin Marriët Gakes...
Ronde tafel

Nieuw pand & tafels voor Fast Forward Film!

| Laatste Nieuws | No Comments

Geweldig nieuw pand en tafels voor onze vrienden van Fast…

Massief oud eiken tafel met een stalen industrieel onderstel

Oud eiken tafel, lamp & planken

| Laatste Nieuws | No Comments

Supermooie set van massief oud eiken tafel, lamp en planken!…