Eiken rechthoekige tafel op maat van Zwaartafelen

Heb jij al over de vorm van je tafel nagedacht? Wij denken graag met je mee voor een unieke tafel op maat. Ovaal, rond, boomstam of een rechthoekige tafel: bij Zwaartafelen kan het allemaal. De meest geliefde tafel is nog altijd de rechthoekige eettafel. Een vorm die in elk interieur past. Een strakke rechthoekige tafel op maat staat geweldig op een wit stalen PIM als onderstel, maar ook met een RVS V-poot of een stalen U. De rechthoekige tafel staat ook te gek in een restaurant. Bij BIT Grill & Café in Den Haag staat een meterslange rechthoekige tafel van ons waar je met grote groepen gezellig dineert. Uiteraard maken we ook met alle liefde een rechthoekige werktafel en denken we ook hier graag met je mee! Snoeren wegwerken, extra stopcontacten in de tafel of de hoeken afgerond voor een wat zachtere look? Daar hebben we een oplossing voor.

Hoe wordt je robuuste rechthoekige tafel gemaakt?

Onze tafels zijn allemaal maatwerk dus geen enkele tafel is hetzelfde. Dat maakt ons werk uniek. We werken voornamelijk met rustiek eiken, oud eiken en notenhout. De afmetingen bepaal je helemaal zelf, net als het onderstel die de tafel een eigen uitstraling geeft.

Wij zeggen altijd: “Geduld is een mooie tafel” en dat is echt het geval. Bij ons wordt het eiken eerst terug gedroogd in onze droogkamers zodat je jaren plezier hebt van je tafel. Daarna schaven we de balken meestal terug tot 6 cm dikte en bouwen we de tafel op. Tussendoor sturen we je nog een foto om je op de hoogte te houden en daarna vullen we de knoesten en scheuren op met een donkere hars, tenzij je ze open wil houden. Uiteindelijk behandelen we de tafel met een ultra matte lak zodat je alles over de tafel heen kan morsen en je er zelf geen omkijken naar hebt. Wil je een hele andere afwerking zoals een glanzende epoxyhars dan kan dat bij ons ook. Alles is bij ons mogelijk.

Rechthoekige tafel, ovale tafel, ronde tafel

We merken dat het uitzoeken van een tafel in je eentje soms een hele klus kan zijn en vele handen maken licht werk! Daarom ben je altijd welkom in onze showroom (check de openingstijden hier) om de opties te bespreken. Samen ontstaan immers de mooiste ideeën. Wil je alvast wat meer informatie over een tafel die je hebt gezien op onze website? Leuk! Klik op de offerteknop en we sturen je zo snel mogelijk meer informatie via de mail.

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…