Ovale tafels op maat

Voor de mensen die echt een juweel in hun eetkamer, vergaderruimte of andere mooie setting willen neerzetten is de ovale tafel op maat een ware eyecatcher in je interieur. De ovale tafel is net als de ronde tafel op de eerste plaats gebruiksvriendelijk door de rondingen, en is mede daardoor een hele sociale tafel. Iedereen kijkt elkaar aan en niemand zit in een dode hoek. Ideaal voor grote diners, inspirerende vergaderingen of andere gelegenheden. Wij maken iedere tafel op maat en naar wens dus voor elk aantal personen kunnen we een tafel maken.

Projecten

De afgelopen jaren hebben we heel veel mensen mogen verblijden met een nieuwe robuuste ovale tafel. Het grappige is dat sommige mensen onze showroom inlopen met het idee voor een rechthoekige tafel en zo enthousiast worden van de ovale tafels dat ze het oorspronkelijke idee voor een rechthoekige tafel binnen 5 minuten overboord gooien. Heerlijk! Wij inspireren graag en brengen je met alle liefde een nieuw idee. Net als met onze andere tafels is er geen tafel hetzelfde omdat het altijd een natuurproduct is, maar ook vanwege de afwerking.

Iedere tafel uniek

De afwerking maakt onze tafels en dat heeft te maken met de verschillende onderstellen. Ga je voor een natuurlijke look dan zet je een houten kruispoot onder de ovale tafel op maat. Ga je voor een licht interieur dan staat de wit stalen PIM als onderstel prachtig. Wil je een felgekleurde poot met het logo van je bedrijf op het onderstel of wil je er contactdozen voor je laptop en andere snoeren in kwijt? Het kan allemaal. Kom vooral naar onze showroom voor inspiratie of vraag een offerte aan via de offerteknop voor meer informatie.

Artikel Fiancleel Dagblad Zwaartafelen

Artikel in Financieel Dagblad

| Laatste Nieuws | No Comments
Superleuk artikel in het Financieel Dagblad dankzij vriendin Marriët Gakes...
Ronde tafel

Nieuw pand & tafels voor Fast Forward Film!

| Laatste Nieuws | No Comments

Geweldig nieuw pand en tafels voor onze vrienden van Fast…

Massief oud eiken tafel met een stalen industrieel onderstel

Oud eiken tafel, lamp & planken

| Laatste Nieuws | No Comments

Supermooie set van massief oud eiken tafel, lamp en planken!…