Oud eiken tafel van wagondelen

Wil je een nog robuustere tafel dan een tafel van rustiek eiken, kies dan voor oud eiken tafels. Ons oud eiken is afkomstig uit oude wagons of huizen en heeft daardoor een hele ruwe uitstraling. Het oud eiken heeft al een heel leven achter de rug en krijgt bij ons een tweede leven. Je haalt met deze tafels een bijzonder stukje geschiedenis in huis. Hoewel dit reden genoeg is om met oud eiken wagondelen te werken voor onze oud eiken tafels, werken we ook graag met dit hout omdat het van zeer hoogwaardige kwaliteit heeft.

Oud eiken eettafel

Het oud eiken kenmerkt zich door grote knoesten en scheuren die we overigens niet opvullen om zo de meest industriële uitstraling te geven aan een blad. Door de verschillende onderstellen kun je overigens nog alle kanten op qua uitstraling. De koffietafel voor de Coffee Company is bijvoorbeeld heel industrieel door de zwart stalen U als onderstel. Een heel ander effect krijg je door een wit onderstel te kiezen zoals in een schitterend oude woonboerderij in Hoevelaken. De ruimte krijgt hierdoor een hele frisse uitstraling en de oud eiken eettafel krijgt een hele andere look.

Oud eiken tafels op maat

De meeste oud eiken tafels, en zeker als het gaat om een oud eiken eettafel, behandelen we aantal keer met een ultramatte lak zodat je met een gerust hart over de tafel kunt morsen zonder dat het in de tafel trekt. We maken al onze oud eiken tafels op maat dus als je juist een glanzend oud eiken blad wil in plaats van een matte finish, dan hebben we de beste epoxy die er bestaat. Voorheen kreeg je nog wel eens kringen in de epoxy door bijvoorbeeld een warme kop thee. De epoxy die wij gebruiken is zo ontwikkeld dat de epoxylaag als het ware terugveert waardoor er geen beschadigingen ontstaan. Wil je meer zien of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een oud eiken tafel op maat, dan ben je altijd welkom in onze showroom of vraag een offerte aan via de offerteknop.

Artikel Fiancleel Dagblad Zwaartafelen

Artikel in Financieel Dagblad

| Laatste Nieuws | No Comments
Superleuk artikel in het Financieel Dagblad dankzij vriendin Marriët Gakes...
Ronde tafel

Nieuw pand & tafels voor Fast Forward Film!

| Laatste Nieuws | No Comments

Geweldig nieuw pand en tafels voor onze vrienden van Fast…

Massief oud eiken tafel met een stalen industrieel onderstel

Oud eiken tafel, lamp & planken

| Laatste Nieuws | No Comments

Supermooie set van massief oud eiken tafel, lamp en planken!…