Nederlands ambacht     Duurzaamheid & hufterproof     Meubels op maat Voor het beste advies kom je langs in onze showroom!
Nederlands ambacht     Meubels op maat    Panty & hufterproof  Voor het beste advies kom je langs in onze showroom!
Search
Close this search box.
Logo Zwaartafelen
Search
Close this search box.

Vraag hier vrijblijvend

Een offerte aan

Heb je een mooie tafel of meubel op de website gezien of zelf een creatief idee? Vul het offerteformulier in en wij sturen je een mail met leuke info over onze tafels of meubels en uiteraard een prijs. Al onze meubels zijn maatwerk dus ook onze offertes worden op maat gemaakt.

Offerte formulier

 Over het algemeen komen we binnen een werkdag bij je terug met info. Langskomen om je tafel of meubel te bespreken mag natuurlijk ook altijd, leuk zelfs!

Het begint met het op tafel leggen van jouw wensen! Wij maken alles op maat, dat komt goed. Vraag hier een offerte aan.

Onze huiskamer, in ’t hartje van Nederland

We houden absoluut niet van strakke standaard showrooms. Het moet gewoon lekker laagdrempelig zijn. Daarom hebben we geprobeerd de winkel zo veel mogelijk de sfeer van een huiskamer uit te laten stralen. Wij vinden dat dat eigenlijk best goed is gelukt.

Kom langs voor een verse bak koffie en we vertellen je maar al te graag over al het moois wat wij maken bij Zwaartafelen! Daarnaast krijg je een kijkje in onze werkplaats.

Nederland map pin locatie Zwaartafelen Amersfoort

Zwaartafelen maakt eettafels op maat

Zwaartafelen maakt eettafels op maat. Dat doen we al 16 jaar en we durven best te zeggen dat we daar groot door zijn geworden. Vreemd is het niet, want eettafels zijn de meest gebruikte tafels in het huishouden. Een flinke pot kaarten met je vrienden of verplicht met je familie met kerst. Wat het doel ook is, een massief eikenhouten eettafel op maat is altijd uniek. Wij maken hem namelijk helemaal naar jouw wens. Bij jouw wens beginnen onze tandwielen te draaien.

Video afspelen over Showroom Zwaartafelen

Nederlands ambacht, en dat zie je!

Wat we onze tafels altijd meegeven is topkwaliteit en een tijdloos design.

Niet voor niets zijn wij inmiddels met 16 jaar ervaring dé specialist in handgemaakte eettafels. Dat komt mede door ons vakkundig team. Wij maken iedere tafel met evenveel liefde en vakmanschap. Van een tafelblad op maat tot de op maat gemaakte onderstellen.

Maar welke tafel past nu het beste bij je interieur? Juist bij eettafels zijn er veel opties om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan rechthoekige eettafels, grote vergadertafels, Deens ovale tafels, boomstamtafels, Elipse tafels of ronde tafels. Of wil je misschien een met de hand uitgehouwen logo in je tafelblad? Wij hebben een ruime keuze uit diverse houtsoorten voor een houten tafelblad op maat. Laat je inspireren op onze website of in onze showroom.

Blijf op de hoogte

Klik op een van de foto’s om post te bekijken op Instagram

.