Oerhollandse rond eiken tafel vindt zijn weg in Urban Jungle

Oerhollandse rond eiken tafel meets Urban Jungle
Dat een rond eiken tafel met stalen frame naadloos in een Urban Jungle past, bewijzen deze modieuze klanten van Zwaartafelen! De Urban Jungle is van deze tijd en wat ons betreft blijft deze interieurstijl nog heel wat jaren bestaan. Voor iedereen die onder een steen of achter de geraniums heeft gezeten: goed bezig, want dat is precies waar deze stijl om draait. Haal de natuur zoveel mogelijk naar binnen met planten en zoals je ziet gaat dit perfect samen met bijzondere items zoals een designlamp of paars fluwelen stoelen. Rond eiken tafel Stefan gekruist heeft in ieder geval zijn weg gevonden in deze groene omgeving. De contrasten met het staal, de paars fluwelen stoelen, verschillende groentinten en het massieve eiken halen de ruimte helemaal op. Destijds waren we enorm onder de indruk van het geheel na het ontvangen van een foto van deze toffe klanten. Dus hebben we de stoute schoenen aangetrokken, gevraagd of we professionele foto’s mochten maken en zo kon fotografe Suzanne Paap van Bloominspiration binnen no-time helemaal los in deze ruimte!

 

Afmetingen en afwerking rond eiken tafel

Tijd voor details: let’s go! Deze rond eiken tafel heeft een stalen frame als onderstel, Stefan gekruist, vernoemd naar de persoon die dit onderstel heeft bedacht. Al hebben we ‘gekruist’ er zelf aan toegevoegd als het om onderstel Stefan gaat voor een ronde tafel. Met een doorsnede van 180 cm valt deze tafel in de categorie ‘groot en heavy’! Gemiddeld kun je ongeveer 8 personen kwijt aan deze ronde tafel. Het onderstel is praktisch want door de zandlopervorm hebben je knieën vrij spel als je aan tafel zit. Het blad is gemaakt van 6 cm dik eiken, maar we maken ook eiken bladen van 4 cm, afhankelijk van je smaak. De hoogte van de tafel is 76 cm en voor de meesten is dat een prettige hoogte om aan te zwaartafelen, maar ook om aan te werken: hoogte tafel 76 cm = ontspannen schouders + nek! Het rond eiken blad is medium rustiek en heeft een hufterproof afwerking door de ultramatte lak. Dat betekent jarenlang geen onderhoud en een gaaf blad. Met name voor tafels die in een ruimte voor algemeen gebruik staan, ideaal! De knoesten hebben we opgevuld met een donkere chocoladepasta, oh nee toch niet. De knoesten hebben we opgevuld met een donkere hars, dus geen hagelslag of andere etensresten in je tafel. Best prettig als je tafel gewoon op zijn plek blijft staan en niet vanzelf wegloopt 😉

Interesse in deze of een andere op maat gemaakte tafel? Vraag dan een offerte aan via de offertebutton of kom langs in onze showroom. Bekijk hier onze andere ronde tafels. Leuk als we je binnenkort eens zien!