Notenhouten tafels op maat

Naast onze stoere robuuste tafels van rustiek eiken, oud eiken en Indonesisch suarhout maken wij ook handgemaakte tafels van notenhout. Wij maken onze notehouten tafels van Amerikaans gestoomd notenhout dat wordt gekenmerkt door de intense diepbruine kleur. Het notenhout heeft van zichzelf al een diepbruine kleur, maar door het stomen wordt deze intense bruine kleur nog meer versterkt. De tafels van notenhout hebben een dikte van 4 centimeter en zijn te maken in alle vormen waaronder rechthoekig, met een boomstamrand, ovaal of rond. Uiteraard zijn ook alle afmetingen naar wens aan te passen aangezien wij altijd maatwerk leveren.

Combinaties met notenhout

Er zijn heel veel mooie combinaties denkbaar met het donkere notenhout als je denkt aan een onderstel. Wat wij een hele mooie combinatie vinden, is een RVS onderstel omdat het chroom waanzinnig afsteekt tegen een donkere notenhouten tafel. Het maakt eigenlijk niet veel uit welk type onderstel je hiervoor kiest: een RVS V als onderstel staat altijd goed, maar ook een RVS U staat prachtig.

Afwerking van notenhout

Net als bij onze tafels van rustiek eiken, vullen we de knoesten en scheuren op met een donkere hars zodat er niets in de tafel achter kan blijven. Wil je de scheuren en knoesten openlaten dan kan dat natuurlijk ook. Opgevuld of niet, de tafel wordt uiteindelijk een aantal keer behandeld met een ultramatte lak zodat je alles over de tafel heen kan morsen zonder er vlekken aan over te houden. Wil je meer weten over een notenhouten tafel dan ben je van harte welkom in onze showroom of vraag een offerte aan via de offerteknop.

Artikel Fiancleel Dagblad Zwaartafelen

Artikel in Financieel Dagblad

| Laatste Nieuws | No Comments
Superleuk artikel in het Financieel Dagblad dankzij vriendin Marriƫt Gakes...
Ronde tafel

Nieuw pand & tafels voor Fast Forward Film!

| Laatste Nieuws | No Comments

Geweldig nieuw pand en tafels voor onze vrienden van Fast…

Massief oud eiken tafel met een stalen industrieel onderstel

Oud eiken tafel, lamp & planken

| Laatste Nieuws | No Comments

Supermooie set van massief oud eiken tafel, lamp en planken!…