NOG GROTERE TAFELS?

Mag het van jou nog groter dan onze robuuste tafels op maat, dan is dat geen enkel probleem. Onze lijmbanken kunnen balken tot 7 meter aan. Daarna zullen de lijmklemmen te hulp moeten schieten. Uiteraard gaan de stoere kerels van Zwaartafelen de uitdaging graag aan.

Onze mannen zijn sterk, maar ze zijn geen Hulk. De grotere tafels worden natuurlijk ook gemaakt van nog grotere balken! Balken langer dan 4 meter zijn doorgaans slecht te bewerken. Dit betekent dat we de balken kops moeten gaan verlijmen. Dit doen wij overigens op een prachtige manier zodat je bijna niet ziet dat ze verlijmd zijn. Het moet wel even gezegd worden. Uit één stuk een nog grotere tafel maken is simpelweg niet te doen.

Hoe krijgen we je grote tafel naar binnen?

Mocht je een grote tafel van deze afmeting thuis of in je kantoor willen neerzetten, dan is de kans vrij klein dat hij in een lift past of via de trap naar boven kan. Vaak schakelen wij onze Marcel in. Marcel organiseert een lift of een kraan. We komen dan met een team van 5 tot 6 man, maar een stel extra spierballen zijn altijd welkom. Dus als je een beetje kan helpen, dan graag! We zorgen er met zijn allen voor dat de tafel netjes op zijn plek terecht komt.

Benieuwd naar onze grotere tafels?

Hieronder kun je een selectie zien van grotere tafels die we in het verleden hebben gemaakt. Klik er eens doorheen en kom eens kijken in onze mooie showroom! Leuke sfeer, heel veel te zien en een lekkere bak koffie of thee. Ons enthousiaste team staat voor je klaar!

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…