Boomstamtafels

Een kleine greep uit onze serie boomstamtafels.

Sorry, deze tafel hebben we nog niet gemaakt, maar voor alles een eerste keer!

Als je iets specifieks zoekt, stuur dan even een mail naar info@zwaartafelen.nl

Contact

Een stoere tafel van boomstam, gemaakt van massief eiken

Bij Zwaartafelen kiezen wij er bewust voor om een eiken boomstamtafel op maat te maken met behulp van meerdere eikenhouten balken. Een prachtige eik van 140 cm breed is een zeldzaamheid en hoewel een massieve tafel mooi oogt, kromt deze na verloop van tijd. Daarom maken wij uitsluitend duurzame tafels waar je jarenlang van geniet. Bovendien zijn de meeste eiken niet zo breed vandaar dat onze massief eiken boomstamtafels uit 4 à 5 delen bestaat. De buitenste balken voorzien wij van de schorskant, oftewel de wandkant, en zo ontstaat een tafel van boomstam. In de lengte kun je bij ons alle kanten uit, het is maar net hoe groot of klein je je tafel wil hebben.

Hoewel een tafel van boomstam nog steeds een stukje natuur is, kun je bij ons altijd je wensen aangeven. Veel of weinig curves? Meer knoesten of minder knoesten? Grote scheuren of kleine scheuren? Uiteraard kun je niet aangeven of je 10 of 12 knoesten in je blad wil, maar we proberen je blad zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen.
Benieuwd naar de prijs van jouw ideale boomstamtafel? Vraag dan online een offerte aan of kom eens kijken in onze showroom!

Offerte aanvragen