Onze kasten

Wij maken met alle liefde de allermooiste massief eiken kasten voor je! Een massief eiken kast in je woon of slaapkamer maakt je interieur echt helemaal af. Zeker als je natuurlijk zo’n mooie knoeper van een eikenhouten tafel hebt staan! Wij maken onze kasten in alle vormen en afmetingen. Dressoirs, nachtkasten, boekenkasten, tv meubels, kasten op rolletjes, horizontaal en verticaal geplaatste kasten. Alles is mogelijk en alles mag.

Wat vinden wij van een massief eiken kast?

Het is natuurlijk een beetje een “wij van w.c. eend” verhaal, maar stiekem zijn we gewoon echt verliefd op eiken. Waarom? De structuur van eiken en de lekkere vlammen. Het is geweldig materiaal om mee te werken, en om naar te kijken als het af is. Daarom mag van ons allen van eiken zijn, en maken wij ook alles van eiken. Lekker dik en puur natuur!

TV meubels van Zwaartafelen

Naast onze salontafels, statafels en eettafels kunnen we natuurlijk ook hele mooie TV meubels in iedere afmeting bouwen. Wij maken de TV meubels van massief eiken en worden net zo behandeld als onze andere tafels. Dus als de kids druk zijn met de Playstation en een zak chips half open over het meubel schuiven, is dat geen probleem.

TV meubels Bob of Pat

Hoe komen we aan onze namen? Soms komen onze klanten met een briljant ontwerp of idee om een meubel op maat te laten maken. Als wij het meubel niet eerder gemaakt hebben geven wij het meubel vaak de naam van de klant…dit hangt wel een beetje van de naam af uiteraard!

Toen Zwaartafelen begon in de koeienstal kregen wij al snel vrienden en familie die natuurlijk een primeur in huis wilden hebben. Zo ook onze vriend Bob! Toen wij zijn meubel klaar hadden en er eens goed naar keken zagen we de naam ‘Bob’ in het meubel…dus als je eens goed kijkt en de deuren weg laat?

Een TV meubel op maat

Heb je zelf een interessant idee voor een tv meubel, maar zie je hem er niet zo snel tussenstaan? Dat gevoel kennen we. Daarom kun je bij ons je meubel helemaal naar je eigen wensen en ontwerp laten maken. Jij bent verantwoordelijk voor de creatieve uitspattingen, wij zorgen ervoor dat e.e.a wel stabiel en bruikbaar blijft. Heb je inspiratie nodig? Kom dan eens kijken in onze showroom. Hier hebben we allerlei leuke modellen staan van alle soorten meubels die we maken.

Creatief met eiken kasten

Wij willen je eigen creativiteit niet in de weg zitten. Daarom luisteren we graag naar jou. Heb je zelf een idee of wil je een bestaand model eiken kast in een andere afmeting hebben? Geen probleem! Stuur een mail met je ideeën, of kom eens langs om je idee samen met ons door te nemen. Dat doen we graag!

Mooie kasten gezien? Vraag een offerte op!

Heb je een mooie kast gezien op onze website en wil je weten wat hij zou kosten? Klik op de foto en vervolgens op de offerte knop die daar verschijnt. Zo weten wij welke kast je bedoelt, en kunnen we je een mooie offerte opsturen.

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…