Houten onderstel tafel

Voor wie de natuur helemaal in huis wil halen, is het houten onderstel een geweldig onderstel om je tafel mee te bouwen. Bovendien maak je met een houten onderstel echt een geheel van je tafel zoals bij onze balkentafels. Bij ons ligt de grootste focus op rustiek eiken en hier worden ook onze onderstellen van gemaakt. Volledig massief en niets opgedikt. Daar doen we bij Zwaartafelen niet aan! Zorg er dus voor dat je de tafel niet veel meer hoeft te verschuiven. Zoals je begrijpt wegen onze tafels met gemak 300 kg en is schuiven een directe sollicitatie naar een hernia of verschuiving van je rugwervels. Bedenk daarom vooraf goed waar je de tafel wil plaatsen.

Onderstel tafel hout

De houten onderstellen voor onze tafels worden van Europees eiken samengesteld en met de grootste zorg samengesteld. Alleen het hoogwaardig eiken komt door de selectie en wordt terug gedroogd in onze eigen droogkamers naar een vochtpercentage van 12%. Op deze manier werkt het hout zo min mogelijk en heb je een leven lang plezier van de tafel met een houten onderstel. Als het hout is teruggedroogd, selecteren wij de planken die het best bij elkaar passen en daar maken we het onderstel van.

Afwerking naar wens

Voor de robuuste uitstraling van onze tafels laten we de knoesten en scheuren van het onderstel open. Het onderstel wordt net als het blad behandeld met een ultramatte lak zodat vlekken geen kans krijgen om in te trekken. Wil je een andere afwerking voor het hout zoals een olie waardoor de tafel net een andere gloed krijgt dan kan dat natuurlijk ook. Kom gezellig langs in onze showroom om alle opties te bespreken of vraag een offerte aan via de offerteknop.

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…