Houten onderstel tafel

Voor wie de natuur helemaal in huis wil halen, is het houten onderstel een geweldig onderstel om je tafel mee te bouwen. Bovendien maak je met een houten onderstel echt een geheel van je tafel zoals bij onze balkentafels. Bij ons ligt de grootste focus op rustiek eiken en hier worden ook onze onderstellen van gemaakt. Volledig massief en niets opgedikt. Daar doen we bij Zwaartafelen niet aan! Zorg er dus voor dat je de tafel niet veel meer hoeft te verschuiven. Zoals je begrijpt wegen onze tafels met gemak 300 kg en is schuiven een directe sollicitatie naar een hernia of verschuiving van je rugwervels. Bedenk daarom vooraf goed waar je de tafel wil plaatsen.

Onderstel tafel hout

De houten onderstellen voor onze tafels worden van Europees eiken samengesteld en met de grootste zorg samengesteld. Alleen het hoogwaardig eiken komt door de selectie en wordt terug gedroogd in onze eigen droogkamers naar een vochtpercentage van 12%. Op deze manier werkt het hout zo min mogelijk en heb je een leven lang plezier van de tafel met een houten onderstel. Als het hout is teruggedroogd, selecteren wij de planken die het best bij elkaar passen en daar maken we het onderstel van.

Afwerking naar wens

Voor de robuuste uitstraling van onze tafels laten we de knoesten en scheuren van het onderstel open. Het onderstel wordt net als het blad behandeld met een ultramatte lak zodat vlekken geen kans krijgen om in te trekken. Wil je een andere afwerking voor het hout zoals een olie waardoor de tafel net een andere gloed krijgt dan kan dat natuurlijk ook. Kom gezellig langs in onze showroom om alle opties te bespreken of vraag een offerte aan via de offerteknop.

Artikel Fiancleel Dagblad Zwaartafelen

Artikel in Financieel Dagblad

| Laatste Nieuws | No Comments
Superleuk artikel in het Financieel Dagblad dankzij vriendin Marriƫt Gakes...
Ronde tafel

Nieuw pand & tafels voor Fast Forward Film!

| Laatste Nieuws | No Comments

Geweldig nieuw pand en tafels voor onze vrienden van Fast…

Massief oud eiken tafel met een stalen industrieel onderstel

Oud eiken tafel, lamp & planken

| Laatste Nieuws | No Comments

Supermooie set van massief oud eiken tafel, lamp en planken!…