Eettafel hoogglans

Onze tafels kun je elke gewenste afwerking meegeven. Naast de matte finish maken we mensen dan ook graag blij met een ‘eettafel hoogglans’. Hierbij lakken we de tafel af met een met hoogglans finish die de tafel volledig beschermt tegen vlekken. Kijk wel altijd goed uit met rode wijn. Neem de wijn direct af met een vochtige doek zodat het geen kans krijgt om in te trekken. Wil je nog een niveau glimmender, dan hebben we onze epoxy-afwerking waarbij we een dikke laag epoxyhars aanbrengen zodat je een tafel hebt waar Sven Kramer jaloers op zou zijn.

Eettafel hoogglans op maat

Bij Zwaartafelen maken we alles op maat en naar wens dus als je een specifieke wens hebt, gaan we rond de tekentafel zitten en zetten we jouw idee op papier. Als deze tekening af is, kijken we samen naar de tekening zodat je een tafel krijgt die volledig op jouw wensen is afgestemd. Zodra we het ontwerp scherp hebben, bouwen we de tafel en bomen we graag met je verder over de kleine details.

Onze showroom

Ben je benieuwd naar onze ontwerpen? Kom dan naar onze showroom dan laten we je de mogelijkheden zien. We hebben over het algemeen veel mat afgewerkte tafels, maar we hebben altijd een staal hout met epoxy liggen zodat je een idee krijgt van een hoogglans tafel op maat. Zie je een mooi glimmende tafel op onze website staan, vraag dan via de offerteknop meer informatie op.

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…