Hoge tafel

Zware tafels, grote tafels en hoge tafels. Wij zijn gek op alle soorten tafels als we het maar op maat voor je kunnen maken. Naast onze eettafels maken we ook hoge tafels voor uiteenlopende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan de hoge tafel om avond na avond aan te borrelen Wat dacht je van een hoge werktafel om nog even wat werk aan te verzetten of juist een hap te eten in een gezellige omgeving. De hoge tafel hebben we al voor veel verschillende interieurs mogen maken zoals woningen, horeca en ook in kantoren. Zoals je zelf zal ervaren als je een hoge tafel hebt staan: het wordt de trekpleister van je inrichting omdat het meteen uitnodigt om gezellig aan te gaan zitten.

Barbladen

Naast hoge tafels, maken we ook massief eikenhouten barbladen en massief eikenhouten barren met een onderstel. Net als met hoge tafels, zijn ook bartafels een echte trekpleister in je interieur. Een 6 centimeter dik strak blad staat geweldig in een industrieel interieur, maar ook een boomstamrand aan je bar staat geweldig in bijvoorbeeld in een Scandinavisch interieur. Een aantal stalen barkrukken, die we trouwens in verschillende kleuren poedercoaten, maakt de bar helemaal af.

Kom gezellig langs

Kom gezellig langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken want we kunnen vrijwel alles voor je maken. Zo kies je bij ons zelf de afmetingen van de hoge tafel, de hoogte van de tafel en de afwerking van de tafel. Zie je een model dat je leuk vindt op onze website dan ontvang je via de offerteknop meer informatie.

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…