Epoxytafel op maat

Wil je je haar gezellig kunnen kammen in je tafelblad? Dat is dus geen probleem met een epoxytafel op maat. Wij bouwen jouw unieke tafel niet alleen met een matte finish, maar ook met een dikke glanzende laag epoxy. De epoxylaag geeft je tafel een hele bijzondere uitstraling en staat prachtig met eiken. De beste combinaties zijn vaak te vinden in tegenstellingen en zo is het eigenlijk ook met epoxytafel. Zo geeft het geleefde en robuuste oud eiken een hele chique combinatie met een dikke laag epoxy.

Epoxy – hout

Epoxy-hout, hout-epoxy een schitterende combinatie, maar een hele uitdaging om het echt mooi te krijgen. Wij hebben in de loop der jaren liters epoxy verslonden, maar hebben er nu een gevonden die de kwaliteit heeft waar we naar op zoek zijn. Onze mannen brengen de epoxylaag voor je aan en deze kan ook met een kleur zodat je kunt spelen met verschillende afwerkingen.

Kom gezellig langs

Bij Zwaartafelen zitten we altijd strak in de lak, maar ook vol creatieve ideeën dus kom gezellig langs en wie weet zit jij binnenkort naar jezelf te turen in je eigen epoxytafel of een hoogglans tafel op maat. We zijn ook gek op speciale thema’s. Voor Royal Taste hebben we een strook met koffiebonen in de tafel verwerkt en overgoten met een dikke laag epoxy. Mocht je een leuk thema of een logo hebben dan maken we er iets bijzonders van! Heb je zelf een idee, kom dan ook gezellig langs of vraag een offerte aan via de offerteknop als je iets hebt gezien op onze website.

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…