Maak je tafel af met een eikenhouten eettafel-bank

Maak je tafel compleet met een bijpassende eikenhouten eettafel-bank van Zwaartafelen. Ook die maken we op maat en naar wens zodat je een unieke set hebt staan. Het mooie van onze eiken eettafel-banken, is dat ze in alle maten verkrijgbaar zijn. Dat steken we hier niet onder stoelen of banken. Wil je bijvoorbeeld een grote lange bank aan de ene kant van je tafel of juist een bank die bestaat uit twee delen zodat je ze uit elkaar kan schuiven: bij ons geen probleem! Door de bank genomen valt er met onze onderstellen zoveel te mixen en matchen dat je altijd op een bank uitkomt die naadloos past bij je tafel en de rest van je interieur.

Variëren met bank & eettafel

Niet alleen maken we banken in verschillende maten, we maken ook banken met een leuning, zonder leuning of met een stoere boomstamrand. Ben je meer een bankhanger dan maken we hangbanken die we bevestigen aan de muur. Kijk wel even of je muur dit aankan voordat je straks samen met je buurman aan tafel zit 😉 Voor de rommelsokken hebben we de klepbank waar je al je troep in gooit, klep erop en niemand die het ziet. Deze kunnen we prachtig inbouwen in je vensterbank bijvoorbeeld.

Bespreek je ideeën met ons

Ben je op zoek naar een bankje voor bij je eettafel of de hele set (eettafel met bank) dan vinden we het leuk om je ideeën te bespreken in onze showroom of stuur een mail met je wensen. Zie je iets op onze website wat je mooi vindt, klik dan op de offerteknop voor meer info en de prijs bij de maten die jij wil. Heb je nog een goede woordgrap waar het woord ‘bank’ in voorkomt, laat het ons dan ook even weten en wie weet vind je die de volgende keer terug op onze website.

Artikel Fiancleel Dagblad Zwaartafelen

Artikel in Financieel Dagblad

| Laatste Nieuws | No Comments
Superleuk artikel in het Financieel Dagblad dankzij vriendin Marriët Gakes...
Ronde tafel

Nieuw pand & tafels voor Fast Forward Film!

| Laatste Nieuws | No Comments

Geweldig nieuw pand en tafels voor onze vrienden van Fast…

Massief oud eiken tafel met een stalen industrieel onderstel

Oud eiken tafel, lamp & planken

| Laatste Nieuws | No Comments

Supermooie set van massief oud eiken tafel, lamp en planken!…