Eettafel 3 meter

Acht meter, zes meter, twee meter of juist 3 meter. Wij maken alles voor je! Het bijzondere van een tafel bij Zwaartafelen is dat je alles, maar dan ook alles op maat kunt laten maken. We raden je aan om de ruimte waar de tafel in komt te staan, op te meten zodat je direct ervaart of je nog goed om de tafel kunt lopen en draaien. De grootte van de tafel is daarnaast ook afhankelijk van het aantal personen dat je aan wil laten schuiven. Zo is een eettafel van 3 meter vaak geschikt voor 8 personen, maar met een eetkamerbank bij de tafel kun je soms wel een heel elftal kwijt. Ideaal voor verjaardagen of andere gelegenheden waar je grote groepen mensen voor over de vloer krijgt.

Tafel 3 meter

Een ‘tafel 3 meter’, zoals wij het noemen, is in veel verschillende opties te verkrijgen. Daardoor zit er bijna altijd wel een combinatie tussen waar we je blij mee mogen maken. Je kan voor een superstrak recht blad van rustiek eiken gaan waar je prachtige vlammen en knoesten in terugziet. Maar er is natuurlijk ook de ovale optie als je graag iedereen wil zien aan tafel. Andere te gekke varianten zijn een suarhouten blad van bijvoorbeeld 3 meter in lengte. Qua breedte is er natuurlijk ook van alles mogelijk. Tot slot kun je ook nog kiezen uit prachtig Amerikaans gestoomd notenhout, speciaal voor degene die van diep donkerbruine tinten houden.

Eiken tafel 3 meter

Wil je weten tot welke waanzinnige tafels we in staat zijn, kom dan vooral langs in onze unieke showroom! Hier hebben we altijd een paar eyecatchers staan zodat je een idee krijgt van de 3 meter tafels. Heb je een exemplaar op onze website gezien? Vraag dan meer info aan via de offerteknop.

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…