Eettafel 3 meter

Acht meter, zes meter, twee meter of juist 3 meter. Wij maken alles voor je! Het bijzondere van een tafel bij Zwaartafelen is dat je alles, maar dan ook alles op maat kunt laten maken. We raden je aan om de ruimte waar de tafel in komt te staan, op te meten zodat je direct ervaart of je nog goed om de tafel kunt lopen en draaien. De grootte van de tafel is daarnaast ook afhankelijk van het aantal personen dat je aan wil laten schuiven. Zo is een eettafel van 3 meter vaak geschikt voor 8 personen, maar met een eetkamerbank bij de tafel kun je soms wel een heel elftal kwijt. Ideaal voor verjaardagen of andere gelegenheden waar je grote groepen mensen voor over de vloer krijgt.

Tafel 3 meter

Een ‘tafel 3 meter’, zoals wij het noemen, is in veel verschillende opties te verkrijgen. Daardoor zit er bijna altijd wel een combinatie tussen waar we je blij mee mogen maken. Je kan voor een superstrak recht blad van rustiek eiken gaan waar je prachtige vlammen en knoesten in terugziet. Maar er is natuurlijk ook de ovale optie als je graag iedereen wil zien aan tafel. Andere te gekke varianten zijn een suarhouten blad van bijvoorbeeld 3 meter in lengte. Qua breedte is er natuurlijk ook van alles mogelijk. Tot slot kun je ook nog kiezen uit prachtig Amerikaans gestoomd notenhout, speciaal voor degene die van diep donkerbruine tinten houden.

Eiken tafel 3 meter

Wil je weten tot welke waanzinnige tafels we in staat zijn, kom dan vooral langs in onze unieke showroom! Hier hebben we altijd een paar eyecatchers staan zodat je een idee krijgt van de 3 meter tafels. Heb je een exemplaar op onze website gezien? Vraag dan meer info aan via de offerteknop.

Werelds Wonen

Mooi artikel in Werelds Wonen

| Laatste Nieuws | No Comments
Allemaal lezen! Gaaf magazine en wij staan er ook in...
Houten tafel met zwart stalen frame

Beter voorkomen dan repareren

| Laatste Nieuws | No Comments
Tip voor de winter Even een kleine tip voor jullie...
Tafel Formule 1 Cafe

Bedankt Formule 1 Café!

| Laatste Nieuws | No Comments
Met de afsluiting het Formule 1 seizoen staat ook de...