Bilingahouten tuintafels

Wij maken niet alleen massief houten tafels op maat voor binnen, maar doen dat ook met heel veel passie voor buiten. Waar wij voor onze binnentafels gek zijn op alle soorten eiken, blijkt dat voor tuintafels niet de beste optie te zijn. Eiken lekt looizuur als het in de regen staat en dat geeft lelijke vlekken op je tegels of kleding. Na een ontdekkingstocht zijn we uitgekomen bij bilingahout voor buitentafels. Een onverwoestbare Afrikaanse houtsoort die ook gebruikt wordt voor bijvoorbeeld sluisdeuren. Sinds we deze houtsoort gebruiken, willen we nooit meer iets anders voor onze tuintafels. Wij maken meerdere soorten tafels voor buiten, maar twee van onze favorieten zijn picknicktafel BILL en de balkentafel.

Picknicktafel BILL en Balkentafel

Picknicktafel BILL maken we in alle maten, maar de kleinste BILL begint vanaf 240 x 200 centimeter waarbij het blad 100 cm breed is en de banken elk 50 cm. Deze afmeting is geschikt voor 6 tot 8 personen. Groter is geen probleem, het blijft ten slotte maatwerk! Het fijne aan een massief bilingahouten picknicktafel is dat je met 6 personen aan één kant kunt zitten zonder dat je met tafel achterover valt. Naast picknicktafel BILL, maken we ook balkentafels van bilingahout met bijpassende banken. Uiteraard kunnen we ook deze in alle maten voor je maken.

Afwerking en transport

Voor de afwerking adviseren we meestal om de tafel niet te behandelen zodat de tafel uiteindelijk prachtig vergrijst. Vind je het mooier om de gouden gloed van het bilingahout te behouden dan behandelen we de tafel met een passende olie. We bezorgen onze tuintafels door heel Nederland en zelfs naar het buitenland. De tafels bouwen we ter plekke op, aangezien één balk soms al 60 kg weegt. Wil je zien hoe onze tuintafels van bilingahout eruit zien dan nodigen we je van harte uit in onze showroom en voor meer informatie vraag je een offerte aan via de offerteknop.

Talkshow Beau

Zwaartafelen bij Beau!

| Laatste Nieuws | No Comments
Nieuwe tafel voor Beau! Het had wat voeten in de...
Epoxy tafel

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel!

| Laatste Nieuws | No Comments

Nieuwe epoxy-tafel voor eindbaas Max Afgelopen week hadden we de…

Picknicktafel

Make-over voor voetbalclub HSV de Zuidvogels

| Laatste Nieuws | No Comments

Stoere houten tafels met stalen frame HSV de Zuidvogels heeft…