hero

Wij zijn Zwaartafelen

En wij maken stoere, massief houten tafels, waar jij trots op bent

Aan tafel wordt lief en leed gedeeld. Er wordt aan gelachen, gehuild, er worden herinneringen aan gemaakt en met een beetje geluk wordt er nog op gedanst ook. Onze massieve, handgemaakte tafels zijn niet zomaar houten objecten, ze zijn een uitbreiding van je gezin of bedrijf. Stoer en met passie gemaakt. Wanneer wij tevreden zijn? Als we jou met trots zien aanschuiven aan je splinternieuwe tafel.

Bekijk onze tafels

1 / 8
Onze kanjers!

Tafel met zwarte rand

Voeg je eigen details toe zoals een zwarte rand of afgeronde hoeken.

swipe
2 / 8
Onze kanjers!

Boomstamtafel met kruispoot

Onze onderstellen maken we ook volledig op maat zodat de tafel mooi in verhouding is.

3 / 8
Onze kanjers!

Boomstamtafel suar

Het leuke van suarhout: je kiest zelf je eigen boomstamblad.

4 / 8
Onze kanjers!

Notenhouten tafel Frenkie

Ontwerp samen met ons je tafel op maat qua vorm, materialen en behandeling van het hout.

5 / 8
Onze kanjers!

Boomstam-kookeiland

Niets te gek, we bouwen je boomstamblad ook om je kookeiland heen.

6 / 8
Onze kanjers!

Tafel Max Verstappen

Zo, Max ook eindelijk een fatsoenlijke tafel.

7 / 8
Onze kanjers!

Oud eiken tafel

Een 4,5 meter oud eiken blad met een stalen Pim als frame, wat een eyecatcher.

8 / 8
Onze kanjers!

Tafel Interior Junkie

Een massief eiken Retro Sixty voor interieur-blogster Elisah Jacobs InteriorJunkie!

Zwaartafelen maakt bijzondere houten tafels op maat voor thuis kantoor, horeca en totaal­projecten.

Zwaartafelen maakt sinds 2008 bijzondere houten tafels op maat. Tafels voor in je woonkamer, op kantoor, in je bedrijf of in de horeca. Tafels waar je trots op bent. Altijd maatwerk, geen tafel die de werkplaats uitgaat is hetzelfde.

Onze houten tafels zijn stuk voor stuk uniek, van de hoogste kwaliteit en tijdloos in het ontwerp. Niet minder belangrijk, de tafels die we maken kunnen tegen een stootje; je hebt ‘m voor het leven!

Het team is gespecialiseerd in het maken van stoere houten tafels op maat. Onze energie zetten we om in creativiteit en we doen het allemaal voor dat ene moment. Wanneer we jouw tafel plaatsen en we die glimlach op je gezicht zien. Wij zijn pas trots op een tafel, als jij dat ook bent. Wil je ook eens proeven aan onze energie, kwaliteit en enthousiasme? Kom dan gezellig langs in onze showroom!

Meer dan alleen stoere tafels

Naast onze handgemaakte tafels, denken we ook graag met je mee als je andere meubels op maat wilt laten maken. Wil je bijvoorbeeld een stoere kast of bank op maat, of met wandplanken aan de slag? Kijk bij onze meubels voor een impressie of kom naar onze showroom. We geven je heel graag een advies op maat!

Wat ons uniek maakt? We kunnen moeilijk kiezen. Maar als dat toch moet, dan is dat het aanstekelijke enthousiasme van het team. Oh ja, en niets is te gek!

Echt maatwerk

Jij bedenkt het, en wij bouwen het. Niet alleen in het type hout of staal kunnen we eindeloos variëren, maar ook in vormen en uitsparingen kunnen we echt alle kanten op. De enige rem is misschien wel jouw eigen creativiteit. Gelukkig dagen we je daar graag in uit!

Echt uniek

We doen het allemaal net even wat anders, waardoor je een unieke massieve tafel hebt waar je achterkleinkinderen nog steeds plezier van hebben. Een tafel van zwaartafelen heb je voor het leven, en vaak zelfs voor langer.

Echte service

Wij zijn pas tevreden, als jij trots bent op je tafel. En dat vraagt om nazorg verder dan de voordeur. Is er iets niet in orde? Vaak kunnen we op locatie je tafel weer helemaal in orde maken. Lukt dat niet? Dan gaat de tafel gewoon weer terug de werkplaats in. Net zo lang tot je er 100% tevreden mee bent!